Vi byter namn till Wimab Evenemang och breddar vårt utbud

Kanske har du redan nåtts av nyheten att vi har bytt namn – Wimab Utbildning har blivit Wimab Evenemang. Det är en del i företagets nytänk med ett utökat koncept och olika typer av arrangemang.
Publicerad av Camilla Emring på 2017-12-11 00:00:00

Kanske har du redan nåtts av nyheten att vi har bytt namn – Wimab Utbildning har blivit Wimab Evenemang. Det är en del i företagets nytänk med ett utökat koncept och olika typer av arrangemang.

​– Vi ser med spänning och stolthet fram emot att få presentera våra nya koncept inom Wimabfamiljen för våra befintliga liksom nya kunder, säger Camilla Emring som är marknadsansvarig på Wimab.

Sedan 1 mars då de nya ägarna tog vid så har vi utökat tillfällena och kan nu erbjuda 60 olika evenemang under hösten och utbudet är stort.

- Vi har valt att ta in nya inspiratörer, kända som okända. Vi vill satsa på att ge inspiration och att våra besökare skall få med sig något tänkvärt hem, fortsätter Camilla.

- Extra roligt är det att vi har börjat att samarbeta med ​Frida Boisen som är aktuell med både bok och TV-program, ​Navid Modiri med den omtalade podden ”Björn & Navid” och inredningsexperten från Arga snickaren, ​Maria Celinberättar Johan Järlmo en av ägarna till Wimab.

Kay Pollak är sedan flera år tillbaka en välkänd och mycket omtyckt föreläsare som Wimab fortsätter sitt samarbete med.

- Samarbetet med ​Kay Pollak har mynnat ut i ett nytt koncept, i november arrangerar vi en helgworkshop tillsammans. Vi bjuder in deltagare till väl värda dagar i Bohuslän, vi erbjuder workshops, god mat, nätverkande, morgonpromenader med vidunderliga vyer. Vi vill erbjuda våra gäster en helhet som bygger på god komfort och en härliga balans, säger Camilla.

​Olof Röhlander är också ett välkänd namn hos Wimab och tillsammans med Lifeline Entertainment är det i höst dags för Omstart, en ny föreställning med premiär i Sundsvall den 26 oktober, som sedan vandrar vidare vidare till 15 olika städer under hösten.

​Hälsoboosten är helt nytt koncept som har premiär våren 2019, Att skapa en balans i livet där varken vikt eller ideal står i fokus känns intressant och värdefullt att kunna erbjuda våra kunder i en vardag med stress och ouppnåeliga ideal, säger Camilla avslutningsvis.

Den 18 september går startskottet för höstprogrammet, då besöker ​Annika Sjöö Göteborg.