Så är enkelt bokar du dina biljetter

För oss på Wimab är det extra viktigt att du upplever bokningsförfarandet enkelt och smididgt, att det går lika bra att göra på dator som i din smartphone. Nedan följer det steg som behöver göras för att göra en bokning.

Användarkonto

För att köpa biljetter måste du ha ett konto hos oss. Att skapa ett konto är enkelt. 

  1. I flödet under själva köpet, i samma steg som när du är i din inköpskorg, skapar du ett användarkonto och då fyller du i fälten som återfinns i den vänstra delen av webbfönstret.

Glömmer du bort ditt lösenord kan du enkelt skicka efter dessa genom att klicka på  Mitt konto och sedan Glömt lösenord. 

Bokning

När du valt vilken föreläsning du vill gå på och fyllt i antalet och klickat på "Lägg i inköpskorg" så hamnar dina biljetter i din inköpskorg som du hittar högst upp till höger. 

När du är nöjd med dina biljetter så klickar du på "Gå till kassan". Om du nu inte har ett användarkonto så fyller du i användarnamn, förslagsvis din e-postadress samt ett lösenord. Har du redan ett användarkonto klickar du på knappen "Redan kund" och loggar in.

I den vänstra delen av fönstret fyller du i betalning- och leveransmetod.

I den högra delen av fönstret finns din inköpskorg, kontrollera att antal biljetter stämmer samt föreläsning och ort. 

För att gå vidare så aktiverar du kryssrutan för "Jag accepterar villkoren", önskar du få nyhetsbrev av oss där du får reda på våra föreläsningar osv så aktiverar du även denna kryssruta.

När allt är i fyllt, klicka på knappen "Godkänn och betala", kommer du inte vidare från denna vyn så kontrollera att alla obligatoriska fält är i fyllda i den vänstra delen.

Bekräftelse

På din bokningsbekräftelse som visas efter du klickat på "Godkänn och betala" så återfinns ditt ordernummer och orderdatum högst upp i den högra delen.

Vem ska gå?

På samma sida finns det fält som kan fyllas i, har du beställt fler biljetter och du vill att samtliga av deltagarna skall få välkomstmejl osv så anger du dem här. Detta är en frivillig sektion.

 

Så här bokar du dina biljetter via din smartphone