Wimab Utbildning på Facebook

 
 

Olof Röhlander har ny föreläsning med Wimab i höst!

Vi är glada att återigen ha Olof Röhlander i vårt föreläsarteam!

 Livet är en fråga om inställning - eller?
Världen snurrar allt snabbare. Organisationsförändring och omställning till nya förutsättningar har blivit vardag och det går undan. På samma gång som vi hanterar allt det nya, förväntas vi prestera lika bra som tidigare, om inte bättre. Går det att under dessa omständigheter fortsätta navigera sig fram till lönsamma resultat utan att priset blir för högt, och i så fall: vilken sorts ledarskap krävs? Högre, snabbare, längre - men till vilket pris? Handlar det bara om inställning, eller är det något annat? 

Häng med och lyssna på Olofs tydliga exempel och skarpa insikter lämpliga i tider av förändring.


Olof föreläser i Stockholm, Göteborg, Eskilstuna, Halmstad och Skellefteå. Boka här... 

 


Gå på föreläsningar, skojar du?

Ulf Bergman, VD och varumärkesexpert på reklambyrån Stolt Kommunikation, ger dig och chefen 10 bra argument varför du skall gå och se en föreläsning live!

Allt är tillgängligt. Allt är Googligt. Nu. Här. Direkt i din dator. Vad ska det då vara för idé med att gå och lyssna på en föreläsning av en verklig människa. Det går ju att få ut mycket mer information genom att söka på nätet. "Varför ska jag offra min möjlighet att sova någon timme extra?". Dessa och liknande resonemang händer det ganska ofta att jag får höra. Inget kan vara mer fel. Kunskap är en färskvara och måste alltid fyllas på. Här kommer 10 skäl till varför jag älskar att gå på föreläsningar. Det börjar redan långt innan föreläsningen kommit igång.

Läs alla 10 argument här>>>