Om WimabWimab Utbildning AB

har i över 30 år arrangerat föreläsningar och kurser för privatpersoner och arbetsplatser. Tillsammans med Sveriges mest professionella, kreativa och kompetenta inspiratörer och föreläsare som ex. Kay Pollak, Mia Törnblom, Olof Röhlander med flera erbjuder Wimab Utbildning inspiration, kunskap och möjligheter för din personliga utveckling på jobbet och privat. Vi älskar se dig utvecklas och stärkas! Wimab är marknadsledande i Sverige inom öppna föreläsningar.

Historik
Wimab Utbildning AB startade sin verksamhet i Vimmerby 1983. Företaget bedrev både konsult- och utbildningsverksamhet, i första hand riktad mot hälso- och sjukvården, med hela Sverige som marknad. Namnet Wimab är förresten en förenkling av "Vimmerby Service Aktiebolag".
I samband med flytt till Linköping 1986 ombildades företaget till aktiebolag med Thomas Manhem som ägare och under de följande åren expanderade Wimab Utbildning kraftigt. Genom årens lopp har Wimab samarbetat med hundratals föreläsare och inspiratörer och genomfört seminarier samt kurser över hela landet samt internationellt så som i Spanien och USA. Sommaren 2011 genomfördes ett generationsskifte i företaget och Peter Louring blev då ägare av Wimab Utbildning AB och företaget flyttades i samband med detta till Billdal utanför Göteborg.